Berättelsen om thansen

thansen grundades 1991 som ett postorderföretag

Sedan 2002 har thansen också varit verksamt som en mycket expansiv detaljhandelskedja med nu hela 86 butiker i Danmark. 2017 förvärvade thansen Torshov Bilrekvisitas kedja med 13 butiker i Norge och driver nu 45 butiker under namnet thansen (T. Hansen) och fortsätter att expandera. thansen arbetar hårt varje dag för att leva upp till sitt motto: ”alltid nöjda kunder”.

 

Nu kommer thansen till Sverige med planer på en expansiv tillväxt under kommande år. Vi kommer att öppna många butiker och bli kundernas favorit och förstahandsval när det gäller reservdelar och utrustning för bilar, cyklar och camping o.s.v.  Butiken i Väla öppnade som första butik i Sverige i november 2022 och sedan dess har ytterligare 6 butiker tillkommit. Vi erbjuder ett komplett produktsortiment: bildelar/bilutrustning, däck/fälgar, cyklar, camping/marin, elektronik/mobil, verktyg och lek/fritid. Här hittar du välkända premiummärken som THULE, OSRAM, BOSCH och Continental samt ett brett utbud av prisvärda alternativ.

 

Vår historia

T. Hansen Gruppen A/S (thansen) grundades 1991 av Bent Jensen, som också äger företaget.

Sedan dess har det gått fort. Många kommer ihåg oss för våra kataloger, men vi blev verkligen kända när vi öppnade butiker runt om i Danmark 2003 och efterföljande år samtidigt som vi lanserade rikstäckande TV-reklamfilmer.

 

Idag finns det thansen-butiker över hela Danmark. Som stöd för butikerna har vi ett centrallager i Middelfart som är öppet dygnet runt och från vilket vi distribuerar varor till våra kunder och butiker dygnet runt. I T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att du ska få den bästa servicen. thansen är djupt rotad i den danska detaljhandeln och betjänar idag kunder i alla åldrar med ett brett produktsortiment.

 

thansen är mycket mer än så. Utöver våra butiker har vi utvecklat egna produktsortiment, till exempel Xzound, Xzite, Mobiline, Optimize, Carline, camp+nature och andra, som har testats och godkänts av experter och kunder. Vi säljer också många märkesprodukter till konkurrenskraftiga priser.

 

I thansen koncernen har vi nu drygt 1 800 anställda, varav ca. 1 400 tränar i butikerna. I hela thansen arbetar vi enligt vårt kundprogram ANK – Alltid Nöjda Kunder. Med det här programmet vill vi sända en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

 

Se mer på www.thansen.se

 

Vi ses i en thansen-butik.