VILL DU BLI EN DEL AV TEAMET HOS THANSEN?

Som anställd på thansen förväntas du vara redo för utmaningar i en organisation som ständigt förändras och utvecklas. I utbyte erbjuder vi goda anställningsvillkor och en fantastisk arbetsmiljö som gör vardagen rolig och inspirerande. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling inom organisationen.

BLÅTT ÄR GOTT

På thansen är viljan viktigare än talang. Vi är stolta över vårt företag och arbetar tillsammans enligt mottot ”Blått är gott”. Så om du har viljan är du varmt välkommen att skicka en ansökan med ditt CV, där du berättar lite om dig själv och beskriver vad du vill jobba med.

ANSÖKAN

Du hittar de lediga utstationerade tjänsterna under fliken ”Lediga jobb”. Här kan du läsa mer om de spännande lediga tjänsterna och skicka din ansökan till en specifik tjänst.

INBJUDEN ANSÖKAN

För att skicka en ansökan klickar du på den enskilda platsannonsen och väljer det blå fältet ”Fyll i ansökan” Här fyller du i dina uppgifter och bifogar din ansökan och ditt CV i PDF- eller Word-format. Din ansökan skickas sedan direkt till vårt ansökningssystem för vidare handläggning.

SPONTAN ANSÖKAN

Om du vill göra en spontanansökan, gå till fliken ” Spontan ansökan” och fyll i ansökningsformuläret. Här anger du dina personuppgifter och väljer vilken typ av tjänst och var i landet du vill arbeta. Din ansökan skickas sedan direkt till vårt ansökningssystem för vidare handläggning. Observera att ansökningar inte tas emot fysiskt i butiken eller på vårt huvudkontor.

 

Integritetspolicy
I vår integritetspolicy under avsnittet Arbetssökande kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter när du söker jobb hos oss. Du hittar vår integritetspolicy i länken nedan.

 integritetspolicy här